Beoordelingen van Best Tenerife


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Irene van Loenen ● december 2013

Hotel8
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment9
8.5

Wij waren in dec. 2013 in dit hotel, echt een super hotel. Wat een lief personeel, ondanks dat wij 4 slechte dagen hadden, code rood, het hotel had door het noodweer wateroverlast maar het personeel bleef super vriendelijk. Er werd voor de vakantiegangers voor vertier gezorgd door het leuke animatie team, bedankt David, Tina en Tamara. Het wateroverlast was helaas in het restaurant gedeelte maar het personeel verplaatste het buffet naar een andere plek in het hotel, zodat de vakantieganger gewoon kon genieten van het buffet. 's avonds konden we gelukkig weer in het restaurant terecht. Ja daar liep zoveel personeel daar weet ik geen namen meer van, 1 weet ik nog dat was Carlos, maar alle personeel in het restaurant SUPER lieve mensen, ook jullie bedankt voor de bediening. Mensen die zeggen dat het eten slecht is hebben waarschijnlijk thuis een 5 sterrenrestaurant, ach je hebt eigenlijk altijd mensen die zeuren. Wij gaan in december 2014 waarschijnlijk weer naar Best Tenerife

We hadden eerst een kamer in de hoek van het hotel. Daar stond een bed wat lijkt op een twijfelaar goed voor 1 persoon maar niet voor 2 personen waarvan er één 1,75m en de ander 1,85m is. Maar eigenlijk kan dit weer bij positief, we vroegen voor een andere kamer dat was geen probleem de andere dag konden we naar een andere kamer met 2 bedden, SUPER. Waar ik wel nog een opmerking over wil plaatsen, is dat de dames in het restaurant met die zware karren, met serviesgoed, door het restaurant lopen te duwen, ik vind het geen gezicht lopen met hun benen helemaal krom, korte rok, en achterste flink naar achter. Dat zou naar mijn idee anders kunnen, karren minder beladen of de heren de kar laten duwen. Ik snap dat er onderscheid is in functie van personeel, zie de dames opruimen, dat mag, maar laat de mannen de kar duwen die zijn meestal wat sterker. Wat ik wel jammer vind is dat ik een pas heb besteld voor Best hotels, die heb ik helaas tot op heden niet ontvangen. Zou ca. 6 weken duren maar die zijn al voorbij. Misschien dat iemand van het hotel mij in een privébericht kan benaderen hierover.


Beoordeling door nathalie ● Juli 2009

Hotel3
Kamer6
Service2
Omgeving3
Eten2
Sport & Entertainment4
3.3

veel te streng, eten soms matig personeel onvriendelijk. een echte afrader dus


Beoordeling door Kathleen ● Juni 2010

Hotel8
Kamer7
Service9
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment7
8

Zeer vriendelijk personeel, goed eten, zeer centrale ligging. Aanrader is All-Inclusive formule!


Beoordeling door fam.willems ● Oktober 2010

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
8

ik vond het een leuk restaurant en ik vond het zwembad ook leuk + er was elke avond een optreden.!!


Beoordeling door GV ● Maart 2011

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8

Super hotel, heel goede ligging, vriendelijk personeel. Kan hier amper iets negatiefs van zeggen...


Beoordeling door J. ● Oktober 2009

Hotel8
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.3

Perfect, ben er 2jaar geleden geweest en ga dit jaar weer terug! kan er niks negatiefs over zeggen.


Beoordeling door Simon ● Juli 2011

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten7
Sport & Entertainment6
7.5

Het was erg leuk, we moesten alleen 2 uur langer wachten op onze kamer. De animatie is voor ieder wat wils. Je kan elke dag wel iets doen. Zwemmen is goed, maar geen glijbanen. Je moet jezelf zien te vermaken. Je kan daar een balletje kopen voor 2,50 euro. Een duikbril heb je niet veel aan. Het water is troebel, dat komt door de waterval. Het water is aan het begin koud, maar even heen en weer zwemmen en je bent gewend, het diepste is 1,40m. Het eten was zeer gevarieerd, vers vlees en fruit. Voor de pizza liefhebbers, het is er elke dag! Vriendelijk personeel, somige ook Nederlands. Een goede vakantie gehad. Beoordeling: 7.8


Beoordeling door Fam de Nijs ● Augustus 2011

Hotel5
Kamer5
Service5
Omgeving7
Eten5
Sport & Entertainment5
5.3

Eigenlijk is alleen de ligging redelijk.

Dit hotel is zeker geen 4-sterren waard. Het zwembad ziet er op het plaatje best groot uit maar valt in het echt erg tegen. Er staat ook dat er 2 buitenbaden zijn, maar het is er maar 1 met een muurtje ertussen. Eten is heel vaak koud en niet lang genoeg gebakken. Je moet steeds bonnetjes tekenen terwijl je all-in zit; heel vervelend. Ook veel dingen waarvoor je moet bijbetalen. Dunne muren; veel geluidsoverlast. Onvriendelijk personeel. Heel klein podium waarop shows worden gegeven s avonds en niet genoeg plek. Niet genoeg zonnebedden en zeker niet genoeg parasols. Heel vroeg je bed uit om zonnestoel te reserveren. Bar bij zwembad gaat pas om half 11 open terwijl je er al om 9uur moet zitten om je plekje zeker te stellen. Er is trouwens maar 1 restaurant (zie hierboven) en geen subtropische tuin. Liften werken zeer, zeer traag.


Beoordeling door gert van leemput ● December 2011

Hotel7
Kamer7
Service7
Omgeving7
Eten7
Sport & Entertainment7
7

het kan beter maar voor een week is het zeker te doen.

Geen 4-sterren waard


Beoordeling door Lindy Meijer ● Oktober 2012

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten7
Sport & Entertainment8
7.8

Alles is perfect, alleen het buffet is snel koud. Maar voor de rest hebben we een super vakantie gehad


Beoordeling door bennink&jansen ● November 2012

Hotel6
Kamer6
Service6
Omgeving7
Eten6
Sport & Entertainment6
6.2

op zich redelijk hotel ,snap sommige mensen wel het is geen topper maar wel goed en inderdaad bonnetjes tekenen bij de een wel bij de ander niet dat is ook gewoon onzin als je all incl, hebt sommige dingen bijbetalen moet niet mogen zwembad en tuin zwaar overdreven hoe het er uit moet zien maar het kan er mee door ,personeel tja sommige zijn heel erg vriendelijk geloof je bijna niet de ander is gewoon zich zelf wat dan ook weer niet goed is maar door de regel zijn ze wel vriendelijk en goed ,kijk het is ook maar net hoe je zelf bent ben je een verwend nest moet je een super hotel nenemen ? duswaar heb je het over dus conclusie redelijk tot goed ,maar kan stukken beter als ze willen




Vergelijk Best Tenerife bij 4 aanbieders Bekijk prijs