Foto's

Over Playa de Las Americas

Hotel Best Tenerife ligt zeer centraal in Playa de las Americas. Playa de las Americas ligt in het zuiden van het heerlijke Tenerife en vormt samen met het fameuze en iets rustiger Los Cristianos het toeristische hart van Tenerife. Dit betekent dat alle faciliteiten hier op toeristen zijn afgestemd en het er altijd gezellig is. Het biedt u een perfecte mengeling van zon, zee en een bruisend uitgaansleven.

Schitterende natuur

De omgeving is ook fantastisch. Als natuurliefhebber bent u hier aan het goede adres, want Tenerife is een schitterend groen en vulkanisch eiland. Als u naast natuur ook wat activiteit en cultuur wilt tijdens uw vakantie zit u hier ook goed, want in de nabije omgeving liggen onder anderen een attractiepark, een wijngaard, een golfbaan en een waterpark.

Alles in de buurt

De ligging van het hotel zelf is zoals gezegd zeer centraal. Na zo’n 300 meter lopen bent u op het geleidelijk in zee lopende zandstrand en de boulevard, met al haar winkeltjes en gezelligheid, ligt op slechts 150 meter. De bushalte en een pinautomaat vindt u op ongeveer 200 m.

Vergelijk Best Tenerife bij 5 aanbieders Bekijk prijs